Maddox

Maddox on tullut Suomeen kotihoitoon 15.1.22. Hän asuu Helsingissä, kerrostalossa narttukoiran kaverina. Maddox on syntynyt helmikuussa -20 ja hän eli tarhalla huhtikuusta -20 lähtien kunnes tuli Suomeen.

Maddox tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta alkuun voi jännittää. Ihmisiä kohtaan hän on yleisesti avoin ja rakastaa huomiota. Miehiä hän jonkun verran jännittää etenkin sisätiloissa, mutta naiset on vastaanottanut aina hyvin. Tästä johtuen emme sijoita häntä yksin asuvan miehen kanssa, jotta kotiutuminen olisi mahdollisimman helppoa. Lapsiin suhtautuu lähtökohtaisesti hyvin, mutta äkkinäiset liikkeet ovat ahdistavia ja siksi emme sijoita häntä alle 10v lasten kanssa. Kotihoidossa hän on ollut sisäsiisti ja yksinolot ovat menneet hyvin. Maddox ei juurikaan reagoi ääniin, joten asuminen kerrostalossa ei ole hänelle ongelma. Kotihoidossa hän ei ole kuitenkaan joutunut olemaan työpäivien aikoja yksin eli pidempiä aikoja tulee pystyä harjoittelemaan. Lenkkeily sujuu yleisesti ottaen hyvin, mutta liian vilkkaat alueet ja jotkut ohittavat koirat voivat olla jännittäviä. Vilkkaalla alueella jännitys näkyy vetona ja ohituksissa jännitys voi purkautua haukkumisena. Koulutus lenkeillä on vielä ollut haastavaa, koska Maddox ei haastavassa tilanteessa pysty syömään nameja, mutta pikkuhiljaa tässäkin on saatu kehitystä. Hän on aktiivinen ja leikkisä nuori poika eli tarvitsee myös aktiivisen perheen.

Maddoxille etsitään kotia mieluiten rauhallisen narttukoiran kaverina rauhalliselta asuinalueelta. Emme sijoita häntä uroskoiran kaveriksi, sijoitusta ainoaksi koiraksi voidaan harkita osaavaan perheeseen. Perheellä tulee olla ymmärrystä herkkää poikaa kohtaan ja aikaa arkikoulutukseen ja tekemiseen

 

Lisää kuvia täältä