John

John on ujo ja herkkä poika, joka etsii sitä omaa, parasta perhettään. John on syntynyt arviolta 09/19 ja hänet on löydetty 12.9.21 ilman mikrosirua eikä hänen taustoistaan ole tietoa. Hän selvästi jännittää uusia ihmisiä alkuun ja tarvitseekin aikaa, jotta saa tutustua ihmisiin omaa tahtiaan. Kun hän tuntee sinut, hän nauttii huomiosta ja ra

John on ujo ja herkkä poika, joka etsii sitä omaa, parasta perhettään. John on saapunut Klaukkalaan kotihoitoon 5.8. ja asuu kerrostalossa narttukoiran kaverina.

John on syntynyt arviolta 09/19 ja hänet on löydetty 12.9.21 ilman mikrosirua eikä hänen taustoistaan ole tietoa. Hän selvästi jännittää uusia ihmisiä alkuun ja tarvitseekin aikaa, jotta saa tutustua ihmisiin omaa tahtiaan. Kun hän tuntee sinut, hän nauttii huomiosta ja rapsutuksista. Ujouden takia emme sijoita häntä lapsiperheisiin. Hihnassa hän kulkee yleisesti nätisti, kunhan lenkkiympäristö on rauhallinen. Vilkkaammalla alueella liikkuminen on vielä kovin jännittävää ja siksi rauhalliset lenkkimaastot on ehdoton edellytys uudelle kodille.

Yksinolot ja sisäsiisteys ovat sujuneet kotihoidossa ongelmitta.

Johnille etsitään mieluiten kotia, jossa olisi melko rauhallinen, mutta leikkisä narttukaveri. Tullut tarhalla toimeen myös urosten kanssa. Ei sijoiteta perheeseen, jossa on kissoja.

Lisää kuvia täältä