Koirat

Autamme pääosin ”ppp” –rotuihin luokiteltuja koiria, näihin rotuihin lukeutuu mm. Pitbull, amstaffi, staffi, rottweiler, dobermanni, dogo argentino ja monia muita sekä näiden sekoituksia. Koirien rodusta ei ole yleensä tarkkaa tietoa, koska koirille ei ole mahdollista tarhalla suorittaa dna-testejä ja mahdollisesti puhdasrotuisistakaan ei ole virallisia sukutietoja. Rodut määritellään pitkälti koiran ulkonäön ja luonteen ominaispiirteiden mukaisesti.

Koiria yhteistyötarhaltamme löytyy jokaiseen lähtöön, nuorista senioreihin ja vanhuksiin, kuten pienistä todella isoihinkin. Luonteiltaan löytyy todella aktiivisia ja energisiä, mutta myös taas rauhallisia sohvaperunoita. Tarkoituksenamme on löytää jokaiselle koiralle juuri heille sopiva koti eli varauduthan, ettemme välttämättä luovuta ensimmäistä haluamaasi koiraa perheeseesi.

Emme valitettavasti pysty tietämään koiran käyttäytymistä kotioloissa, vaan luonnekuvaukset perustuvat koiran käytökseen tarhalla. Jokaisen perheen tulee varautua siihen, että koiran käytös voi myös muuttua kotiutuessa. Pystymme tarvittaessa testaamaan koiria muiden koirien, lasten ja kissojen kanssa, mutta kaikkia koiria ei luovuteta esimerkiksi lapsi- tai kissaperheeseen ja osalle etsitään kotia ainoana koirana.

 

Urokset

Nartut

Kotihoitokoirat